Karšti sumuštiniai su špinatais ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Karšti sumuštiniai su špinatais ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai labai skanūs. Jei mėgstate špinatus, siūlau išbandyti. Labai skanu valgyti vienus, tiekti prie salotų ar sriubų. Labai labai skanūs. Jei mėgstate špinatus, siūlau išbandyti. Labai skanu valgyti vienus, tiekti prie salotų ar sriubų. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas prancūziško batono (didesnio)
180 gramų kreminio sūrio (naudojau su žolelėmis)
120 gramų mocarela sūrio
100 gramų špinatų
1 skiltelė česnako (didesnės arba 2 mažesnių)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį citrinos žievelės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Špinatus nuplauti, nusausinti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti špinatus, patroškinti 1 - 2 minutes iki kol jie sukris. Tuomet sudėti į sietelį, kad nuvarvėtų nereikalingas skystis ir špinatai atvėstų.
3.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, mocarelos sūrį, įspausti arba įtarkuoti česnako skilteles, pabarstyti druska, pipirais, berti citrinos žievelę, sudėti špinatus ir gerai išmaišyti.
4.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis, užtepti paruošto įdaro, pabarstyti sezamo sėklomis.
5.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol gražiai apskrus ir apkeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital