Karšti sumuštiniai su grybais ir kečupu

AUTORIUS:
Jane
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Karšti sumuštiniai su grybais ir kečupu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 pundeliai duonos
50 gramų grybų (marinuoti)
100 gramų kiaulienos (rūkyta šoninė)
šiek tiek kečupo (DAUMANTŲ)
20 gramų sūrio (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Ant duonos riekių dėti plonai supjaustytus marinuotus grybus, ant jų rūkytos šoninės juosteles ir viską pabarstyti tarkuotu sūriu. Sumuštinius pašauti į karštą orkaitę 7 - 10 minučių. Iškepus, pagardinti mėgiamu "Daumantų" padažu ar kečupu bei pabarstyti smulkintų žalumynų.

Skanaus!
AUTORIUS: Jane
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital