Karšti sumušiniai su tunu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karšti sumušiniai su tunu ir sūriu
Karšti sumušiniai su tunu ir sūriu
Karšti sumušiniai su tunu ir sūriu
Karšti sumušiniai su tunu ir sūriu
Autorius apie receptą: Puikūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams arba svečiams pavaišinti.

Puikūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams arba svečiams pavaišinti.

Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų tuno savo sultyse
90 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
5 vienetai vyšninių pomidorų
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai svogūnų (smulkiai pjaustyto)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 vienetas ančiuvių (smulkiai pjaustyto)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį batono (riekelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuo tuno nupilti sultis ir sumaišyti su smulkintais pomidorais, svogūnu, ančiuviu. Įdėti majonezą, alyvuogių aliejų, suberti tarkuotą sūrį, druską ir pipirus ir išmaišyti.
2.
Ant batono riekelės dėti įdarą ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol išsilydys sūris ir riekelės gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital