Karšti korėjietiški sumuštiniai su kopūstais

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Karšti sumuštiniai
Nuotraukos Valerijos Bieliakės, LaMaistas.lt redakcijai
Karšti sumuštiniai
Karšti sumuštiniai
Autorius apie receptą: Karšti sumuštiniai su kopūstais. Skamba neįprastai, tiesa? Mes irgi taip manėme, kol neparagavome! Tai tradicinis korėjiečių gatvės maistas. Išbandyti ir paragauti Karšti sumuštiniai su kopūstais. Skamba neįprastai, tiesa? Mes irgi taip manėme, kol neparagavome! Tai tradicinis korėjiečių gatvės maistas. Išbandyti ir paragauti paskatino tinklaraštininkė Maangchi. Receptas labai paprastas, o kopūstų kepsneliai netikėtai lietuviško skonio. (...daugiau) Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai sumuštinių duonos (naudojome viso grūdo)
150 gramų kopūstų
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
0.5 vieneto morkų
1/4 vieneto svogūnų
1 saujelė svogūnų laiškų
2 šaukšteliai pomidorų padažo
1/4 šaukštelio druskos
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonos riekeles apkepti iš abiejų pusių sausoje keptuvėje. Jei norite sodresnio skonio, galima apkepti tirpintame svieste.
2.
Kopūstą supjaustyti kuo siauresniais, mažais ruoželiais. Morką supjaustyti plonais šiaudeliais ar stambiai sutarkuoti. Svogūną ir svogūno laiškus smulkiai sukapoti. Viską išmaišyti. Pabarstyti druska ir paminkyti rankomis, kad kopūstai šiek tiek suminkštėtų. Įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje ant truputį didesnės vidutinė kaitros ištirpinti sviestą. Į keptuvę dėti pusę masės į storą "blynelį".
4.
Mentele formuoti blyną, kad būtų kvadratinis, maždaug tokio dydžio, kaip duonos riekė. Kepti, kol iš vienos pusės apskrus. Neskubėkite blyno apversti, stebėkite, kad apačia tikrai spėtų apskrusti. Apverskite ir apkepkite kitą pusę. Jei keptuvė pakankamai didelė, vienu metu galite kepti abu kepsnelius.
5.
Ant duonos riekės dėti kepsnelį, aptepti pomidorų padažu ir užvožti kitą riekelę. Skanaus!
Patarimai:
Tradiciškai duonos vidus dar pabarstomas cukrumi. Papildomai, formuojant sumuštinį, ant kepsnelių taip pat galima dėti rūkyto kumpio, sūrio.
Tradiciškai ruošiama su salsva, pieniška brioche tipo duona.
Kepsnelius galima valgyti ir kaip pagrindinį patiekalą, neruošiant iš jų sumuštinių. Taip pat labai skanu!
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital