Karštas užkandis su poliarine duonele ir burrata sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Karštas užkandis su poliarine duonele ir burrata sūriu
Karštas užkandis su poliarine duonele ir burrata sūriu
Karštas užkandis su poliarine duonele ir burrata sūriu
Karštas užkandis su poliarine duonele ir burrata sūriu
Autorius apie receptą: Parduotuvėje mano akys užkliuvo už poliarinės duonelės. Paklausiau pas pardavėją su kuo ją ruošti, o ji patarė į krepšelį įsidėti dar burrata sūrį. Ir štai Parduotuvėje mano akys užkliuvo už poliarinės duonelės. Paklausiau pas pardavėją su kuo ją ruošti, o ji patarė į krepšelį įsidėti dar burrata sūrį. Ir štai puikiausias, sveikas, skanus karštas užkandis. Žinau, kad mano krepšelyje kitą kartą vėl atsidurs poliarinė duonelė ir burrata. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai duonelės (poliarinių)
100 gramų burrata sūrio
100 gramų vyšninių pomidorų
1 saujelė gražgarsčių
2 šlakeliai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoneles apšlakstome alyvuogių aliejumi. Dedame į kepimo skardą ir kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8-10 min, kad duonelė apskrustų.
2.
Burratą suplėšome. Dedame ant duonelės.
3.
Vyšninius pomidorus nuplauname, perpjauname pusiau ir išdėliojame ant užkandžio. Ant viršaus dedame gražgarsčių lapelius. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital