Karštas tortilijų užkandis su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Karštas tortilijų užkandis su vištiena
Karštas tortilijų užkandis su vištiena
Karštas tortilijų užkandis su vištiena
Karštas tortilijų užkandis su vištiena
Karštas tortilijų užkandis su vištiena
Karštas tortilijų užkandis su vištiena
Karštas tortilijų užkandis su vištiena
Autorius apie receptą: Geriausias užkandis vakarėliui, gimtadieniui, o gal net ir lengvi pietūs. Lengva paruošti, patogu valgyti ir jį labai mėgsta svečiai. Šis patiekalas neturi konkretaus recepto - Geriausias užkandis vakarėliui, gimtadieniui, o gal net ir lengvi pietūs. Lengva paruošti, patogu valgyti ir jį labai mėgsta svečiai. Šis patiekalas neturi konkretaus recepto - kiekvienas galime sukurti savo tobulą variantą. Mano variantas su vištiena. Bet puikiai tiktų ir jautiena, kalakutiena. Šio patiekalo išvaizda ne mažiau svarbi nei jo skonis. Labai puošnus tortilijų žiedas. Būtinai išbandykite ir nustebinsite savo šeimą ar draugus. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
12 vienetų tortilijų
4 vienetai vištų šlaunelių (keptų)
200 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
200 gramų taco padažas (švelnaus)
200 gramų sūrio (tarkuoto, gerai tirpstančio)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
1 pundelis žalumynų (kalendra, petražolės, svogūnų laiškai)
pagal poreikį aitriosios paprikos
pagal skonį česnako
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Keptus vištienos ketvirčius susmulkiname, odą ir kaulus pašaliname. Mano ketvirčiai buvo marinuoti barbekiu padaže.
2.
Svogūną ir papriką susmulkiname, įspaudžiame česnaką ir pakepiname. Masę dedame į vištieną. Dedame pupeles ir dalį smulkinto aitriosios paprikos be sėklų. Pagal poreikius dedame šviežių smulkintų krapų.
3.
Į gautą masę dėkite taco padažo ir išmaišykite. Padažo reikėtų tiek, kad masė nebūtų sausa. Galite įdėti ir savo mėgstamo padažo.
4.
Tortilijas pjaukite pusiau, barstykite sūrio, dėkite vištienos masės ir susukite. Vištieną išdalinkite taip, kad užtektų visom 24 tortilijų puselėms.
5.
Susuktas tortilijas dėkite ratu į kepimo į kepimo indą, viršų galite pabarstyti sūriu .Aš sūrio stengiausi naudoti minimaliai. Kepimo indas 25 cm skersmens.
6.
Susuktas tortilijas dėkite kepti į iki 190 C laipsnių įkaitintą įkaitintą orkaitę apie 20 min. Tortilijos greitai dega, galite viršų pridengti, o likus 10 min. nuimti. Stebėkite, nes kepimo laikas priklauso ir nuo orkaitės tipo.
7.
Iškeptas tortilijas barstome žalumynais ir tiekiame su mėgstamu padažu. Aš naudojau taco padažą, bet galiu pasakyti nebuvau juo sužavėta. Man jis pasirodė labai ''prėskas'', tai vėliau permaišiau su graikišku jogurtu, įdėjau česnakų, prieskonių.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital