Karštas šokoladas be pieno produktų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Karštas šokoladas be pieno
Karštas šokoladas be pieno
Karštas šokoladas be pieno
Autorius apie receptą: Tradiciškai karštas šokoladas gaminamas su pienu, o čia maniškė augalinės kilmės karšto šokolado versija, kuri puikiai tinka tiek ieškantiems naujų skonių, tiek Tradiciškai karštas šokoladas gaminamas su pienu, o čia maniškė augalinės kilmės karšto šokolado versija, kuri puikiai tinka tiek ieškantiems naujų skonių, tiek nevartojantiems pieno produktų. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
40 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas cukraus (arba klevų, ar agavų sirupo)
1 šaukštas kakavos (kokybiškos)
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Visus ingredientus dedame į puodą ir maišydami kaitiname virš nedidelės ugnies apie 5 minutes.
2.
Nuimame puodą nuo ugnies, uždengiame dangčiu ir leidžiame apie 5 minutes pastovėti (karštas šokoladas šiek tiek sutirštės).
3.
Pilstome į puodelius. Patiekiame su mėgstamais priedais ir gražiais pabarstukais ant viršaus.
Patarimai:
Įprastą cukrų galite keisti ruduojų cukrumi arba kokosų cukrumi arba klevų/agavų sirupu. Medumi keisti nerekomenduoju, nes jo skonis gana stiprus, be to, kainamas medus praranda savo naudingas savybes.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis