Karštas šokoladas be pieno produktų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Karštas šokoladas be pieno
Karštas šokoladas be pieno
Karštas šokoladas be pieno
Autorius apie receptą: Tradiciškai karštas šokoladas gaminamas su pienu, o čia maniškė augalinės kilmės karšto šokolado versija, kuri puikiai tinka tiek ieškantiems naujų skonių, tiek Tradiciškai karštas šokoladas gaminamas su pienu, o čia maniškė augalinės kilmės karšto šokolado versija, kuri puikiai tinka tiek ieškantiems naujų skonių, tiek nevartojantiems pieno produktų. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
40 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas cukraus (arba klevų, ar agavų sirupo)
1 šaukštas kakavos (kokybiškos)
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Visus ingredientus dedame į puodą ir maišydami kaitiname virš nedidelės ugnies apie 5 minutes.
2.
Nuimame puodą nuo ugnies, uždengiame dangčiu ir leidžiame apie 5 minutes pastovėti (karštas šokoladas šiek tiek sutirštės).
3.
Pilstome į puodelius. Patiekiame su mėgstamais priedais ir gražiais pabarstukais ant viršaus.
Patarimai:
Įprastą cukrų galite keisti ruduojų cukrumi arba kokosų cukrumi arba klevų/agavų sirupu. Medumi keisti nerekomenduoju, nes jo skonis gana stiprus, be to, kainamas medus praranda savo naudingas savybes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital