Karštas braškių desertas ant grilio

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Karštas braškių desertas ant grilio
Autorius apie receptą: Netikėtas atradimas - grilintos braškės. Verta išbandyti. Netikėtas atradimas - grilintos braškės. Verta išbandyti. Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 kilogramo braškių
4 šaukštai balzaminio acto
3 šaukšteliai rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Braškes sumaišyti su balzaminiu actu.
2.
Braškes sumauti ant medinių iešmelių (prieš tai iešmukus pamirkykite bent 10-15 minučių vandenyje, jog neišsausėtų kepant).
3.
Iešmelius su braškėmis pavolioti cukruje.
4.
Kepti ant ugnies, po kelias minutes.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital