Karšta mišrainė

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Karšta mišrainė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 bulvės
3 morkos
2 burokėliai
1 šaukštas kapotų žalumynų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druska - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves, morkas ir burokėlius nuplauti. Paskui daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Puodo dugną apšlakstyti trupučiu aliejaus, tada suberti burokėlių kubelius ir užkaisti. Kiek paskrudinus dėti morkų ir bulvių kubelius, sūdyti ir pilti likusį aliejų. Pakepus 10 min., skaninti žalumynais, jei reikia, dar pasūdyti. Mišrainę tiekti karštą, jos skonis kiek primins keptus grybus. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital