Karpio porketa

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Karpio porketa
Karpio porketa
Karpio porketa
Autorius apie receptą: Nesudėtingas ir labai skanus būdas paruošti karpį. Puiki idėja pietums - sotu ir gardu. Nesudėtingas ir labai skanus būdas paruošti karpį. Puiki idėja pietums - sotu ir gardu. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas karpio (išvalyto)
70 gramų vytinto kumpio (plonai pjaustyto)
50 gramų lašinukų
1 skiltelė česnako
1 šakelė rozmarino
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašinius supjaustyti kubeliais, suberti į dubenį.
2.
Čiobrelius, krapus, rozmarino šakelę ir česnako skiltelę susmulkinti, suberti į dubenį su lašinukais ir išmaišyti.
3.
Ant karpio filė dėti paruošto lašinukų mišinį. Uždengti kumpio griežinėliais.
4.
Kepti grilyje arba įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital