Karpačio salotos su vyšniniais pomidorias ir aromatingu padažu

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Karpačio salotos su vyšniniais pomidorias ir aromatingu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g karpačio
150 g vyšniniai pomidorai
150 g žalių salotų
12 putpelių kiaušinių (arba 4 vištos)
Padažui:
50 ml augalinio aliejaus
0,5 citrinos
0,5 šaukštelio džiovinto mairūno
0,5 šaukštelio džiovintų bazilikų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpačio supjaustome labai plonai.
Vyšninius pomidoriukus perpjauname per pusę.
Putpelių kiaušinius irgi nulupus perpjauname per pusę.
Salotoms skirtus produktus sumaišome dideliame dubenyje. Padažui: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, mairūnu, baziliku ir druska bei pipiriukais. Salotas patiekiame su padažu.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital