Karolio obuolių pyragas

AUTORIUS:
Karolis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Karolio obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Labai skanus ir itin paprastai pagaminamas obuolių pyragas. Jis minkštas, purus, drėgnas. Pabandę tikrai nenusivilsite. Labai skanus ir itin paprastai pagaminamas obuolių pyragas. Jis minkštas, purus, drėgnas. Pabandę tikrai nenusivilsite. Karolis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus (arba pagal skonį)
5 vienetai obuolių
0.5 stiklinės aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį suberiame visą cukrų ir įmušame kiaušinius (baltymo nuo trynio skirti nereikia), viską labai gerai išplakame mikseriu.
2.
Pilame aliejų, išmaišome. Po to sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską išmaišome mikseriu. Turime gauti grietinės tirštumo tešlą, todėl, jei tešla atrodo per skysta dedame dar miltų (o jei nutiko per tiršta, įpilame truputį pieno ar įdedame grietinės).
3.
Dabar supjaustome gabalėlliais obuolius ir juos išvoliojame ar apibarstome cinamonu.
4.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Sumetame obuolius ir juos užpilame tešla. Viršų dar galima apibarstyti vaniliniu cukrumi.
5.
Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintos orkaitės vidurį. Kepame iki pyragas bus gražiai auksinės spalvos, o į vidurį įkišus medinį pagaliuką jį ištraukiame neapsivėlusį tešla (aš kepu apie 30 min)
6.
Jeigu norime, vos ištraukus pyragą apibarsrome cukraus pudra.
Patarimai:
Matavimui naudojau 200 ml stiklinę.
Kam pyragui tas aliejus? Aliejus prideda purumo, minkštumo.
Kiek laiko dažniausia laikosi pyragas ? Kai dalinamės su daugeliu kaimynų nepakanka nė kelioms valandoms, nes tikrai labai skanu :)
5 Kiaušiniai ar ne per daug? Teko kepti ir su dviem - pavvyko, bet su 5 skaniau.
AUTORIUS: Karolis
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (373)
Vitalija
2021-10-16 16:51
Visada kepu pagal si recept, nuostabiai skanu, neuztenka nei porai valandu, dar silta suvalgom! ATSAKYTI
Simon
2021-10-10 22:42
Geras pyragas, bet dalyku pakeiciau - ukraus dejau 100 gramu ir buvo pats tas, su pilna porcija butu labai saldu. Miltu dejau 250gramu ir tesla buvo pakankamai tirsta, iskepus irgi viskas tvarkoj gavos. ATSAKYTI
Indre
2021-10-08 18:31
Pats geriausias receptas, visada kepu pagal šitą ATSAKYTI
Saulens
2020-12-23 18:09
Super pyragas, paprastas gaminti, nuostabus valgyti, naudoju rugscius obuolius ir per puse cukraus ATSAKYTI
Pyragu kepėja
2020-11-07 05:14
Pats kiečiausias pyragas ATSAKYTI
Kristina
2020-10-18 09:06
Puikus receptas, miltų tik dėjau viena stiklinę, pavyko puikiai ATSAKYTI
Inga
2020-09-23 21:29
Super ATSAKYTI
Aldona
2020-09-13 23:21
Labai skanus!Ačiū Karoliui už receptą!Kepu ir visada pavyksta! ATSAKYTI
Asta
2020-06-01 11:10
Kepu sita visada -gal desimt metu tuoj bus- greitas paprastas. Kazkada nepavyko del pasenusiu kepimo milteliu. Reikia dar stengtis teslos nenutirstinti miltais. Daugiau superinis. ATSAKYTI
Lina
2019-12-28 11:01
Pats skaniausias kokį teko ragauti! Pati kepu kelintus metus ir visąlaik pavyksta. AČIŪ rp.auroriui :) ATSAKYTI
Regina
2019-09-19 21:18
Labai puikus receptas, išbandžiau, siūlau ir kitiems ATSAKYTI
Asta
2019-08-25 16:33
Puikus receptas.Visada puikiai pavyksta ATSAKYTI
Zita
2018-11-27 12:17
Viska darau taip pat tik obuolius imaisau i tesla. Ir greita ir labai skanu. ATSAKYTI
Asta
2018-08-24 12:42
as jau antri metai kepu tik pagal si recepta visada skaniai gaunasi. ATSAKYTI
Regina
2018-08-03 10:54
As visuomet kepu tik pagal Karolio recepta,visi labai giria ATSAKYTI
Irena p
2018-07-29 09:12
Puikus receptas - darbo nedaug, skonis puikus ATSAKYTI
Giedrė
2017-11-23 13:28
Aš taip pat kepu pyragą tik pagal Karolio receptą, ačiū :) Kadangi mėgstu improvizuoti, tai dar kartais paskaninu graikiniais riešutais, džiovintomis slyvomis. Cukraus truputį "nuvagiu" ir įberiu mažą žiupsnelį druskos:) ATSAKYTI
Julija
2017-10-11 18:31
Koks matavimas? Rasant "stikline" turite omeny 200 ml? Tokiu atveju per tirsta tesla gavosi, lyginant ja su "grietines tirstumu". ATSAKYTI
Viktorija
2017-05-22 18:55
Puikus pyragas! Niekada nenuvyle :) si karta vietoj obuoliu dejau rabarbarus ir vel - labai skanu. Aciu Karoliui uz toki universalu recepta ;) ATSAKYTI
proga
2017-05-14 19:23
labai skanus ir labai lengvai paruosiamas super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital