Karkos vyniotinis

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Karkos vyniotinis
Karkos vyniotinis
Karkos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulės karkos
Druska ir pipirai
Itališkos žolelės
125 g maltos jautienos
125 g maltos kiaulienos
1 raudona paprika
1sauja smulkintų krapų
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
Lauro lapeliai ir pipirų žirneliai virimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pakepiname, kol suminkštės. Įmaišome viską į maltą kiaulieną ir jautieną, įdedame krapų, druskos su pipirais ir gerai išminkome. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių apdedame maltos mėsos mase ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital