Karkos slėgtainis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Karkos slėgtainis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kiaulės karkos
Kotanyi džiovintų laiškinių česnakų
druskos
penkių rūšių pipirų
lauro lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš karkos išimti kaulą. Tuomet išpjauti ir visą liesą mėsą. Išrinkti gyslas, o mėsą sukapoti peiliu, ar susmulkinti smulkintuvu. Suberti prieskonius,išmaišyti, jais patrinti ir karkos riebiąją dalį. Kapotą mėsą sudėti atgal į karką, ir aplink apsiūti, dar karką suvynioti į marlę ir surišti. Virti apie 2 val. vandenyje su prieskoniais. Paslėgti. Išvyniojus nepamiršti išimti siūlų.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital