Kari padažas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Kari padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 šaukštai sviesto arba margarino
2 šaukštai miltų
0,25 šaukštelio druskos
maltų juodųjų pipirų
1,5 puodelio pieno
1 šaukštelis kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Inde ištirpdykite sviestą. Į ištirpintą sviestą supilkite 1 šaukštelį kario miltelių, likus 1 minutei iki miltų įdėjimo. Supilkite maišydami miltus, druską ir pipirus. Supilkite iškart visą pieną. Virkite maišydami virš vidutinės ugnies, iki padažas sutirštės ir pradės burbuliuoti. Virkite maišydami dar 1 minutę. Patiekite su žuvimi ar paukštiena.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital