Karbonadas su padažu

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Karbonadas su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaulienos karbonadai (po 150 g)
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
590 ml konservuotų pievagrybių
po 1 šaukštą aliejaus ir sviesto
1/2 šaukštelio sultinio miltelių
4 šaukštai maderos
200 ml grietinės
1 šaukštelis druskos
4 ryšeliai petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karbonadus įpjauti keliose vietose, kad kepami nesiriestų ir apibarstyti pipirais.
Pievagrybius nuvarvinti sietelyje, sunką perpilti į kitą indą. Grybus apkepinti sviestu ir išgriebti iš keptuvės.
Į keptuvėje likusius riebalus supilti aliejų, įkaitinti. Karbonadus apkepinti iš abiejų pusių. Supilti grybų sunką, pagardinti sultinio milteliais, madera ir druska. Troškinti uždengtame ppuode ant silpnos ugnies.
Karbonadus sudėti į pakaitintias lėkštes. Į troškinio sultis sukrėsti grietinę ir išvirti tirštą padažą. Suberti grybus, pagardinti pagal skonį ir padažu užpilti kepsnius. Papuošti petražolių lapeliais ir patiekti.
AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agnė
2010-08-23 16:31
kaip suprantu, cia nereikia volioti dziuveseliuose, ane? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital