Karbonadai su žolelių padažu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Karbonadai su žolelių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulioenos karbonadinės mėsos
2 kiaušiniai
5 - 6 šaukštai miltų
druska
pipirai
5 skiltelės česnakų
Padažui:
1 šaukštelis miltų
0,5 stiklinės pieno
1 šaukštas smulkintų krapų ir petražolių
10 g sviesto
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome, pamušame, įtriname druska ir išspaustu česnaku. Pavoliojam plaktam kiaušinyje, tada į miltus ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įpilame pieną, beriam miltus, žoleles ir druską. Viską išplakam su šluotele ir maišydami užverdam. Kai pradeda tirštėti, nukeliam nuo ugnies. Tiekiant mėsa ir bulvės apipilami padažu.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital