Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
9 riekės
pyrago
4 šaukštai
cukraus
1 vienetas
obuolių
2 šaukšteliai
chia (ispaninio šalavijo) sėklų
4 šaukšteliai
jogurto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš pyrago riekelių išspaudžiame nedidelius apskritimus. Sudedame juos į lėkštę.
2.
Metaliniame puode ant lengvos ugnies ištirpiname cukrų. Nemaišome. Jeigu tirpsta netolygiai, geriau pavartome dugną į šonus.
3.
Į verdančią karamelę sudedame mažomis skiltelėmis supjaustytą obuolį. Nukaičiame puodą nuo viryklės.
4.
Ant kiekvienos pyrago riekutės dedame po pusę šaukštelio jogurto (galima natūralų arba saldų).
Ant viršaus dedame po du gabalėlius karamelizuoto obuolio.
Palaistome likusiu karamelės skysčiu ir apibarstome čija sėklomis.