Karamelizuotos viščiukų blauzdelės

AUTORIUS:
Bronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Karamelizuotos viščiukų  blauzdelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg viščiukų blauzdelių
3 v. š. medaus
3 v. š. sojos padažo
5 skiltelės česnako
druska (pagal skonį)
malti baltieji pipirai (pagal skonį)
malti juodieji pipirai (pagal skonį)
aliejus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Blauzdeles nuplauname ir įtriname prieskoniais bei išspaustu česnaku. Paliekame pasimarinuoti bent 30 min. Tuomet blauzdeles apie 15-20 min. paverdame pasūdytame vandenyje. Apvirtas blauzdeles nupilame šaltu vandeniu. Blauzdeles dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi (dar galima užbarstyti prieskonių) ir gražiai apkepiname. Į puodą supilame sojos padažą bei medų ir verdame, kol dalis skysčio nugaruoja ir visas padažas karamelizuojasi. Susikaramelizavusiu padažu užpilame apkeptas blauzdeles ir patiekiame. Skanaus.
AUTORIUS: Bronė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
BE
2011-10-15 14:12
KOMENTARU.... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital