Karamelizuoti persikai su bri sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karamelizuoti persikai su bri sūriu
Karamelizuoti persikai su bri sūriu
Karamelizuoti persikai su bri sūriu
Autorius apie receptą: Desertas ir puikus užkandis viename. Kai dabar pilnos parduotuvės ir turgus skaniausių uogų ir vaisių, nepraleidžiu progos palepinti savęs. Užkandžiui gardinti naudojau Desertas ir puikus užkandis viename. Kai dabar pilnos parduotuvės ir turgus skaniausių uogų ir vaisių, nepraleidžiu progos palepinti savęs. Užkandžiui gardinti naudojau medų su šermukšniais. Jeigu tokio neturite, galite keisti paprastu medumi, tiesa padažo spalva ir skonis šiek tiek skirsis, bet labai nenukentės. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai persikų
100 gramų bri sūrio
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas medaus (naudojau su šermukšniais)
2 vienetai mėtų šakelių (lapelių)
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Persikus nuplauname, perpjauname per pusę, išimame kauliukus.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame medų ir pakaitiname, kol ištirps. Sudedame persikų puseles ir pakepiname iš abiejų pusių, kol gražiai karamelizuosis. Apšlakstome citrinų sultimis, atidedame į lėkštę.
3.
Sūrį supjaustome nemažais gabalėliais ir pašildome keptuvėje, kurioje kepė persikai. Sūriui pradėjus lydytis, dedame jį į lėkštę su persikais.
4.
Puošiame mėtų lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital