Karamelizuoti lietiniai su persikais, bananais ir maskarponės sūriu

AUTORIUS:
La Crepe,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
PARTNERIO TURINYS
Šis turinys inicijuotas projekto partnerio
Karamelizuoti lietiniai su persikais, bananais ir maskarponės sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
140 gramų pieno
80 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
4 gramai cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
Įdarui:
120 gramų maskarponės sūrio
50 gramų konservuotų persikų
10 gramų cukraus
Kepimui:
60 gramų cukraus
30 gramų sviesto
20 mililitrų brendžio
2 šaukštai aliejaus
Kremui:
60 gramų bananų
40 gramų maskarponės sūrio
4 gramai cukraus
Antram įdarui:
20 gramų šaldytų vyšnių
20 gramų šaldytos gervuogės
20 gramų šaldytų braškių
10 gramų šaldytos mėlynės
10 gramų šaldytos spanguolės
10 gramų cukraus pudros
2 gramai sulčių surišiklis
20 gramų vandens
Papuošimui:
10 vienetų mėtų (lapelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį suberiu miltus, žiupsnelį cukraus, druskos, išmaišau. Įmušu kiaušinį, supilu aliejų ir pieną, išmaišau kad neliktų gumuliukų. Palieku pastovėti.
2.
Pastovėjusią tešlą dar kartą permaišau. Lietinius kepu iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje, ipilu aliejaus. Į keptuvę pilu samtelį tešlos, keptuvę pasukioju, kad tešla pasiskirstytų ir palieku kepti. Kai paviršius apdžiūna, blyną atasrgiai apverčiu ir pakepu dar minutę.
3.
Įdarui susmulkinu persikus kubeliais, pertrinu maskarponę per sietelį ir sumaišau su cukrumi.
4.
Į kiekvieną blynelį tolygiai dedu įdarą, sulankstau į trikampio formą. Vidutinio kaitrumo įkaitintoje keptuvėje ištirpinu sviestą, į jį suberiu cukrų, išmaišau. Į sviesto ir cukraus lydinį įdedu blyną, apkepu iš vienos pusės, apverčiu. Įpilu brendį, jį padegu, ir blynas gražiai paskrudinamas.
5.
Kremui maskaropnės sūrį, bananus, ir cukrų sudedu į kokteilių plaktuvą ir plaku kelias minutes, kol masė taps vientisa.
6.
Uogas sudedu į indą kuriame ruošiau įdarą, gerai išmaišau cukraus pudrą ir sulčių surišiklį. Tuomet paruoštą mišinį supilu ant šaldytų uogų. Užpilu šalto virinto vandens, lėtai permaišau tam jog nesusitrintų uogos. Laikau apie vieną valandą kambario temperatūroje, kartkartėmis pamaišau kol uogos atitirpsta ir jų sultys susiriša su cukrumi ir sulčių surišikliu.
7.
Į lėkštę dedu 2 vnt. iškeptų blynų, šalia lietinio pilu bananų ir maskarponės kremą, ant viršaus uždedu miško uogų įdarą. Puošiu šviežiais mėtų lapeliais.
AUTORIUS: La Crepe
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis