Karamelizuota obuolių tyrelė

AUTORIUS:
Kristina, Virtuvės mūza
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Karamelizuota obuolių tyrelė
Autorius apie receptą: Labai skani tyrelė. Labai skani tyrelė. Kristina, Virtuvės mūza
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
380 gramų obuolių
100 gramų rudojo cukraus (naudojau "candi"cukrų)
50 mililitrų pieno
45 gramai sviesto
40 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius supjaustyti, pašalinti sėklalizdžius ir sutrinti smulkintuvu iki tyrelės konsistencijos masės.
2.
Sviestą sudėti į puodą, suberti "candi" (arba rudąjį) cukrų ir cukrų. Kaitinti ant silpnos ugnies, nuolat maišant. Kai prasideda kristalizacija, supilti po truputį pieną. Viską gerai išmaišyti. Sudėti trintus obuolius, gerai išmaišyti ir pavirti apie 15 min. Masę nuolat vis pamaišyti.
AUTORIUS: Kristina, Virtuvės mūza
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sabina
2021-01-30 22:11
Labai patiko, ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital