Karamelinis tortas

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Karamelinis tortas
Karamelinis tortas
Karamelinis tortas
Karamelinis tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitams:
2 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
0,5 skardinės virto kondensuoto pieno "Rududu"
1 a.š. gesintos sodos
Grietinėlės kremas:
400 ml grietinėlės
2 v.š. cukraus
 
Karamelinis kremas:
0,66 skardinės virto kondensuoto pieno "Rududu"
100 g minkšto, kambario temperatūros sviesto
80 - 100 g pakepintų žemės riešutų
 
Šokoladinis pertepimas:
100 g šokolado
50 ml pieno
 
Biskvitų sulaistymui:
0,25 stiklinės vandens
2 a.š. cukraus
Pastaba: Du biskvitai iš vienos normos, perpjauti per pusę, turi gautis keturi lakštai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitai: Visus produktus išplakame mikseriu. Pilame i formą, išklotą kepimo popieriumi, pusę tešlos ir kepame 180 C apie 10 min. Iškepame du biskvitus. Atvėsusius perpjauname per pusę į du lakštus -gauname 4. Grietinėlės kremas: Grietinėlę išplakame su cukrumi ir pastatome į šaldytuvą. Karamelinis kremas:  Minkštą sviestą išplakti mikseriu. Supilti kambario temperatūros kondensuotą pieną "Rududu" (galima palaikyti skardinę karštame vandenyje - minkštesnį bus lengviau plakti), viską išplakti iki vientisos masės.  Sudėti ir išmaišyti susmulkintus, pakepintus riešutus. Sirupas biskvitų sulaistymui:  Vandenyje ištirpiname cukrų. Torto surinkimas:  Į torto formą dedame vieną biskvitą, sulaistytome sirupu, užpilame šokolado, užtepame vieną dalį grietinėlės, dedame antrą biskvitą, sulaistome sirupu, užpilame vėl šokolado, sudedame karamelinį kremą, dedame trečią biskvitą, sulaistome sirupu, vėl supilame likusį šokoladą, grietinėlės kremą ir uždengiame paskutiniu biskvitu. Laikome šaldytuve, kol sustings. Puošiame, pagal savo fantazija. Skanaus!
AUTORIUS: salomeja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
diana
2016-01-14 22:50
Iš ko daromas tas baltas papuošimas ATSAKYTI
inesa
2012-11-01 18:15
issivirk kondensuota piena ir turesi toki pat kaip ir rududu - karamelini. Padaryti labai lengva, tereikia kondensuoto pieno skardine virti apie 2val puode, taip, kad visa laika skardine butu apsemta vandeniu ;) ATSAKYTI
dovile
2012-10-17 10:22
gal ir kvailas klausimas...bet ka daryti kai neturi rududu?turiu kondensuoto...gal kakavos ideti i kondensuota? ATSAKYTI
Kristina
2012-06-15 17:43
jokiu grietiniu nereikia! gavosi super, o kas kaip nori tas taip vadina... ATSAKYTI
Rimami
2011-05-21 21:03
1. Recepte yra klaida - į tešlą dar dedasi 1 st. grietinės!
2. Čia yra tortas "Snikersas" pagal Daividiją iš SM forumo - labai jau nesąžininga, kai pakeitus pavadinimą tortas patampa pagal Salomėją :)))))
3. Tortukas ištiesų dieviško skonio, skaniausias 3-4 dieną po pagaminimo. ATSAKYTI
Oksana
2011-04-28 12:59
Na ką tik susipyliau, nes negalėjau atsispirti šiam skaniai atrodančiam tortui, tikiuosi nenusivilsim :) ATSAKYTI
e
2011-03-28 09:57
jau du kartus kepiau,gavosi skaniai..receptas vertas demesio..o apie grozi isvis nera zodziu! ATSAKYTI
močiutė Dalia
2011-03-25 21:39
Išvaizda nuostabi, bet nesiskiria ir skonis. ATSAKYTI
Karina
2011-03-25 12:14
Nuostabiai torčiukas atrodo! O iš sudedamųjų dalių aprašymo sprendžiu, kad ir skonis dangiškas :))) Būtinai išbandysiu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital