Karamelinis kremas – Salidou

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Karamelinis kremas – Salidou
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Švelnaus, saldžiai-sūrus šio kremo skonis tinka tostams, blynams, ledams, jogurtams. Skonis primenu pieniškus irisus.
100 gr. cukraus
40 gr. sviesto
200 ml grietinėlės (kambario temperatūros)
¼ a. š. druskos (būtinai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puode ant vidutinės ugnies kaitinti cukrų. Kai cukrus pradės tirpti- visą laiką ji maišyti. Po 1,5 -2 minučių cukrus įgaus rudą atspalvį. Sudėti gabaliukais pjaustytą sviestą, įpilti grietinėlę, įberti druskos. Virti nuolat maišant apie 4-5 minutes, kol sutirštės. Šaldytuve galima laikyti iki 2 savaičių. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
low/ @
2010-07-17 19:18
Leeeeeeeeeeeevaaaaaaaaas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital