Karamelinio šokolado pyragaitis LAVA CAKE

AUTORIUS:
Gardu gardu,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Karamelinio šokolado pyragaitis LAVA CAKE
Karamelinio šokolado pyragaitis LAVA CAKE
Karamelinio šokolado pyragaitis LAVA CAKE
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 gramų karamelinio šokolado
2 vienetai kiaušinių
110 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių trynių
40 gramų miltų
Papuošimui:
šiek tiek cukraus pudros
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Karamelinį šokoladą ištirpinti kartu su sviestu. Atskirame inde išplakti kiaušinius ir trynius. Šokolado masę supilti į kiaušinių plakinį ir išmaišyti. Tada suberti miltus ir vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Paruoštą masę išpilstyti į sviestu išteptus ir miltais pabarstytus kepimo indelius.
3.
Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 9 minutes.
4.
Iš apversto kepimo indelio ant lėkštutės išimti iškepusį desertą. Apibarstyti cukraus pudra ir papuošti mėtos lapeliu.
AUTORIUS: Gardu gardu
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital