Nuostabus karamelinio biskvito tortas su karameliniu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Karamelinis tortas
Autorius apie receptą: Biskvitams naudojau nedidelę 16 centimetrų skersmens formą. Galite kepti ir didesnėje formoje, tiesiog tada darykite mažiau biskvito sluoksnių, pvz. iškepkite visą biskvitą Biskvitams naudojau nedidelę 16 centimetrų skersmens formą. Galite kepti ir didesnėje formoje, tiesiog tada darykite mažiau biskvito sluoksnių, pvz. iškepkite visą biskvitą vienu kartu ir perpjaukite į tris dalis. (...daugiau) Monika, Le Beri
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
200 gramų cukraus
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu)
200 gramų grietinės
200 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
350 gramų sviesto
350 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu)
100 gramų riešutų (naudojau lazdyno)
Sulaistymui:
šiek tiek vandens
šiek tiek citrinų
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo, įdėti grietinę ir kamabrio temperatūros "Rududu" ir dar šiek tiek paplakti. Įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Tešlą padalinti į dvi dalis ir iškepti du biskvitus. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minučių, ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku. Juos atvėsinti ir perpjauti pusiau, bus 4 biskvitai. Biskvitams naudojau 16 centimetrų skersmens formą.
3.
Kremui kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išsukti su kambario temperatūros "Rududu" iki vientisos masės. Įmaišyti paskrudintus ir pasmulkintus riešutus.
4.
Biskvitus sulaistyti vandens, citrinos ir cukraus sirupu ir pertepti kremu. Padėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms, kad sustingtų. Puošti pagal savo fantaziją.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Rugilė
2020-06-25 15:44
Kiek ir ko reikia sulaistymui? ATSAKYTI
Indrė
2020-06-25 16:48
Turėtų užtekti 200 ml vandens, iš 0.5 citrinos išspaustų sulčių ir 2 šaukštelių cukraus. ATSAKYTI
Rugilė
2020-06-26 17:02
Ačiū ATSAKYTI
?
2020-06-25 11:09
Ar galima vietoj sviesto naudoti kepinių margariną? ATSAKYTI
Migle
2019-03-29 17:11
O kaip ta skysta karamele darot? Noriu ir as taip graziai papuost, torto krastus. ATSAKYTI
Irutė
2020-06-26 14:09
Labai paprastai galima pagaminti pagal receptą, esantį čia. ATSAKYTI
Diana
2018-08-20 19:47
O kokio riebumo grietine naudojot ar nera skirtumo? ATSAKYTI
Vida
2018-08-22 15:26
Naudokite pilno riebumo, su tokia bbiskvitas visada bus sodresnis, skanesnis. Tos nuriebalintos keicia skoni i ne tokia gera puse. ATSAKYTI
2018-08-07 07:44
Bet foto tai ne šio torto. Biskvitas šokoladinis. ATSAKYTI
Laura
2018-08-10 08:55
Tikrai šito, man labai panašios spalvos karamelinis biskvitas buvo, nuo rududu jis toks gana tamsus. Be galo skanus tortas!! ATSAKYTI
Gintare
2017-08-18 14:24
Pasidariau ir aš , semynai patiko tik labai riebus, bet labai skanus :) ATSAKYTI
drauge
2017-08-02 12:50
Be galo skanus tortukas, ypac kas megsta karamele ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital