Karamelės skonio keksas "Balta rožė"

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Karamelės skonio keksas "Balta rožė"
Karamelės skonio keksas "Balta rožė"
Karamelės skonio keksas "Balta rožė"
Karamelės skonio keksas "Balta rožė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
200 g miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
1 indelis karamelizuoto kondensuoto pieno "rududu"
3 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Sviestą sumaišyti su cukrumi, druska, supylti karamelizuotą kondensuotą pieną "Rududu". Išmaišyti kol, masė pasidarys vientisa.

Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, į plakinį.

Įmušti kiaušinius. Dar kartą viską gerai išmaišyti, kad masė būtų vientisa.

Kepimo skardą ištepti sviestu. Supilti tešlą.

Kepti 170 laipsnių orkaitėje 40 minučių.

Papuošti baltu glajumi.

AUTORIUS: salomeja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital