Karamelė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 145)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 145)
Karamelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Sviestas, 100 gramų
Cukrus, 100 gramų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ir cukrų dėti lygiomis dalimis ir virti. Karamelė bus paruošta, kai įgaus rusvai-gelsvą spalvą.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (21)
aukse
2015-12-05 16:29
Kaip zinot mad karamele paruosta
ATSAKYTI
Karamele
2013-03-22 13:39
Zinau geresni recepta!
Reikia:
100g cukraus
100g sviesto
Ir pagal save kiek nori idek grietineles . Pieno Arba grietines kar nepriliptu prie dugno!! ATSAKYTI
Hazza
2013-01-18 12:49
Aš pabanžiau niekas man neišėjo viskas sušoko į vieną gabalą nors maišiau ištisai tad kažkas blogai parašyta nes dariau pagal norodymus :( ATSAKYTI
directioniere
2012-08-13 11:27
as tai gaminu visai kitaip idedu tiek cukriaus kiek noriu kad butu karameles ir ipilu vandens uzdedu ant virykles ir palaukiu kol isgaruos vanduo . kai vanduo isgaruoja karamele pradeda virti ir igauna ruda spalva tada galima nuimti bliudely nuo virykles supilu y formeles ir ydedu y saldytuva 10 minuciu . tada isimu ir skanauju :) :) :) :) :) :) ATSAKYTI
tomas
2012-07-28 22:55
isplaut nesuknku. imerkit lekstes i vandeny ir jum viskas istirps :)) ATSAKYTI
Emma
2012-05-30 13:03
Man gaunasi bet ta karamele greit sustingsta....iR LABAI SUNKU VISKA ISPLAUT. ATSAKYTI
Kristėėė
2012-04-06 16:54
Labai skanu! Tik va, prie lesktės man prilipo :( Sunku buvo nugramdyti.. :DD ATSAKYTI
Judita
2011-12-02 09:00
sveiki :)Šio recepto nebandžiau, tad pabandysiu, nes noriu pagaminti karamelinius pyragėlius. Kiek teko gaminti karamelę ji man kristalizuodavo ir virsdavo virtu cukrumi:D Gal šį kartą man pavyks pagaminti:) Jei jums gaunasi skista, tai virkite ilgiau ir ant silpnos ugnies:) Be to, cukrus lengvai nusiplauna;) ATSAKYTI
NaiNai
2011-06-10 19:06
Labai skaniai gavosi ATSAKYTI
NaiNai
2011-06-10 19:06
Labai skaniai gavosi ATSAKYTI
NiamNiam
2011-02-23 14:44
Geriausia tai kepti cukru ant keptuves su siek tiek aliejaus kad nepriliptu. Niam Niam skaniai gaunasi ATSAKYTI
Deimantė
2011-01-10 19:20
Šiaip, karamelei būtinas pienas ar grietinėlė, ir 100g cukraus yra tikrai per daug :) ATSAKYTI
mokinuke
2010-12-03 01:01
as ir labai uzsimaniau karameles ,nzn viriau gal apie valanda ant maziausios ugnies ir visalaik maisiau,poto bsk idejau atsaldyt ,bet gavos viai skaniai :) ATSAKYTI
karamele
2010-11-10 16:01
Man tai gavosi kazkos s. Skystumo kai vanduo visai nesutirstejo ir tik bereikalo sugadinau produktus. :( ATSAKYTI
Martynas
2010-10-24 19:54
Man ta karamelė gavosi trapi, kaip cukrus, kaip ja padaryti kietą ir vientisą? ATSAKYTI
Aivaras
2010-07-15 12:56
jega ATSAKYTI
Eglė
2010-06-26 23:03
as dariau nezinau nesigauna man kazkodel, tas cukrus visai netirpsta, o paskui svilt pradeda...dar sumasciau grietineles ipilt...geriau nesakysiu kas gavosi...na zodziu...noriu ismokt ta karamele daryt,vien tam, jog draze galeciau pasidaryt ATSAKYTI
Salomeja
2010-06-23 21:13
gavosi lbj skaniai :) ATSAKYTI
Rugile
2010-05-08 15:12
Ant kiek laipsniu ugnies virti ir kiek mazdaug laiko? :) ATSAKYTI
Lukas
2010-04-12 16:16
Seniai norejau pasidaryt karameles ;) nu einu i virtuve! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital