Karališkos krevetės pagal Gian Luca Demarco

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Karališkos krevetės pagal Gian Luca Demarco
Karališkos krevetės pagal Gian Luca Demarco
Karališkos krevetės pagal Gian Luca Demarco
Karališkos krevetės pagal Gian Luca Demarco
Autorius apie receptą: Krevečių mėgėjams tikrai patiks, o tie, kurie jų nėra ragavę, liks sužavėti. Labai nesudėtinga paruošti, papuošia stalą puikiu, spalvingu patiekimu ir pamalonina Krevečių mėgėjams tikrai patiks, o tie, kurie jų nėra ragavę, liks sužavėti. Labai nesudėtinga paruošti, papuošia stalą puikiu, spalvingu patiekimu ir pamalonina kiekvieno skonių receptorius. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas karališkų krevečių
1 sauja petražolių
1 vienetas citrinų
pagal skonį druskos
Garnyrui:
6 vienetai saldžiosios paprikos (pailgų)
1 vienetas pak choi salotos
4 skiltelės česnako
0.5 stiklinės balto sauso vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame krevetes: joms truputėlį apkarpome ūsus ir kojeles, kad nestyrotų. Žirklutėmis įkerpame jos kiautelį nugaroje per visą ilgį, žarną atsargiai užkabiname dantų krapštuko galiuku arba dantų krapštuku ir ištraukiame. Gerai susmulkiname saują petražolių.
2.
Dedame krevetes į kepimo popieriumi padengtą kepimo formą, beriame ant viršaus petražoles ir dedame citrinos riekeles, smulkintą česnaką.
3.
Šauname į 210 laipsnių orkaitę 10 minučių.
4.
Kol krevetės kepa, pasiruošiame daržoves - įpjauname paprikas ir per pusę pjauname pak choi kopūstus. Daržoves pagardiname druska ir alyvuogių aliejumi, ant paprikų dedame po skiltelę česnako. Sudedame į kepimo formą ištiestą kepimo popieriumi.
5.
Kepame 150 laipsnių orkaitėje 10 minučių, apkepus įpilame vyno ir kepame dar 5-7 minutes.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital