Karališkas tinginys be kondensuoto pieno

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tinginys be kondensuoto pieno
Tinginys be kondensuoto pieno
Tinginys be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Kaip ir žadėjau, pasidalinsiu labai gardžiu deserto receptu. Visaip mąsčiau kaip šį gardų desertą pavadinti: tinginiu, bet tie kas jį ragavo vienareikšmiai nesutiko su šiuo Kaip ir žadėjau, pasidalinsiu labai gardžiu deserto receptu. Visaip mąsčiau kaip šį gardų desertą pavadinti: tinginiu, bet tie kas jį ragavo vienareikšmiai nesutiko su šiuo pavadinimu. "Nebent tai gali būti Karališkas tinginys", - nusprendė mano valgytojai. Tuomet pavadinau tiesiog šokoladiniu gardėsiu, nors man visvien šis desertas primena tinginį. Galiu patikinti, kad tai vienas skaniausių desertų, kuris gaminamas iš sausainių ir kurio kepti nereikia. Sodraus skonio desertas ir jame esantys ingredientai padaro jį kitokiu, galima sakyt "Karališku". Nuoširdžiai rekomenduoju pasigaminti, o aš kaip visada lauksiu jūsų atsiliepimų. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
360 gramų sausainių (naudojau "Gaidelis")
200 gramų sviesto
90 gramų juodojo šokolado
3 šaukštai medaus (kieto, jei naudosite skystą, dėkite daugiau)
3 šaukštai kakavos
pagal poreikį džiovintų vaisių (abrikosų, spanguolių)
Papuošimui:
pagal poreikį juodojo šokolado
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį riešutų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sutrupinti, abrikosus supjaustyti mažais gabaliukais.
2.
Į didesnį puodą sudėti sviestą, medų ir ištirpinti. Tuomet sudėti šokoladą, įberti kakavos ir sumaišyti iki vientisos masės iki kol viskas ištirps.
3.
Į puodą su ištirpusiais ingredientais suberti sausainius, džiovintus vaisius, gerai išmaišyti. Sausainiai turi pasidengti šokolado mase.
4.
Paruoštą masę sudėti į torto formą (naudojau 18 cm skersmens), gerai prispausti ir padėti į šaldytuvą visai nakčiai.
5.
Papuošimui į puodą dėti šokoladą, sviestą, ištirpinti.
6.
Paruoštą tinginį aplieti šokoladu, pabarstyti riešutais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Z.B
2023-01-20 14:18
o kam kakava i juoda sokolada? Nepagadina sokolado skonio? ATSAKYTI
Vaiva
2021-01-29 21:08
Tokio dar nedariau. Teks pabandyti ATSAKYTI
Gražina
2021-01-15 15:00
Viskas labai idomu nors nesudėtinga ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital