Kaprio išpjovos kepsniai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kaprio išpjovos kepsniai
Kaprio išpjovos kepsniai
Kaprio išpjovos kepsniai
Kaprio išpjovos kepsniai
Kaprio išpjovos kepsniai
Kaprio išpjovos kepsniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
360 gramų jautienos išpjovos (naudojome „Feel the Beef“ 60 dienų brandintą)
300 gramų mocarela sūrio
1 vienetas pomidorų
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį balzamiko kremo
pagal poreikį baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kepame jautieną. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus. Kambario temperatūros jautieną kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą. Vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C. Išėmę mėsą iš keptuvės pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame jai pastovėti 5–10 min.
2.
Riekelėmis supjaustome pomidorą ir mocarelą.
3.
Ant jautienos steikų dėliojame pomidoro ir mocarelos riekeles, pašlakstome balzaminiu kremu, dėliojame šviežio baziliko lapelius.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital