Kalmarai su su cukinijomis ir baklažanais

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kalmarai su su cukinijomis ir baklažanais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g kalmarų
1  cukinijos, jaunos
1 baklažano
1 žiupsnelio druskos
1 žiupsnelio  pipirų, juodų grūstų
1 šaukštelio medaus
1 šaukštelio garstyčių (vidutinio aštrumo)
1 šaukštelio citrinos sulčių,  natūralių
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Aliejaus,  kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Smulkiai supjaustyti rūkytų didžiūjų kalmarų čiuptuvus ir apkepti keletą minučių.
Kitoje keptuvėje apkepti baklažanus ir cukinijas užberti druskos ir pipirus.
Į lėkštes ratu dėti keptus baklažanus, į vidų įdėti pusę keptos cukinijos. Ant viršaus uždėti keptus kalmarus.
Alyvuogių aliejų sumaišyti su medumi, citrinos sultimis ir garstyčiomis. Užpilti ant kalmarų. 2 asmenims.

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: kalmarai su baklazanais
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital