Kalėdų žąsis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Kalėdų žąsis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Didelė žąsis (apie 5 kg),
0,5 kg neriebios kiaulienos,
po pusę puoduko sviesto, sauso vyno, pistacijų ir cukraus sirupo,
svogūnas,
5 salierų šakelės,
šaukštelis kmynų ir rozmarinų,
stiklinė spanguolių,
puodukas citrinų žievelių,
0,25 puoduko konjako,
2 kiaušiniai,
citrina,
šaukštelis kumpio,
druskos ir pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos gabalėlius apkepkite. Svieste kepkite svogūną ir salierus, supylę vyną, minute pavirkite. Kiaulieną maišykite su daržovėmis, žalumynais, kmynais ir rozmarinais, suberkite spanguoles, pistacijas, sudėkite pjaustytą citriną, įdėkite kumpį, supilkite kiaušinius bei konjaką, įberkite druskos, pipirų. Išdarinėtą žąsį prikimškite kiaulienos masės, ištrinkite prieskoniais, dėkite į kepimo indą, įpilkite vandens. Indą šaukite į karšą orkaitę. Po 20 minučių tem­peratūrą sumažinkite iki 160C, žąsį pa­laistykite cukraus sirupu ir kepkite dažnai laistydami.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital