Kalėdinis vynas su prieskoniais

AUTORIUS:
rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kalėdinis vynas su prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas anyžių ((žvaigždutė))
šiek tiek cukraus pudros
650 mililitrų vyno (sausas, raudonas)
1 šaukštelis kardamono
40 mililitrų konjako
0.5 vieneto citrinų
1 žiupsnelis muskato (maltas)
1 žiupsnelis pipirų (mišinys)
0.5 šaukštelio cinamono
0.5 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Užvirti vandenį su citrinų sultimis. Užvirus suberti prieskonius, vyną ir konjaką. Virti ant lėtos ugnies apie 10 min., pamaišant.

Skanaus!
AUTORIUS: rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital