"Kalėdinis vainikas"

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
"Kalėdinis vainikas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1-2 virti burokėliai
~150-200 g konservuotų žirnelių
1 poras
1-2 kiviai
Aliejus (truputį)
1 pundelis svogūno laiškų
3 pomidorai (maži)
1 žiupsnelis Santa Maria druskos
1 žiupsnelis Santa Maria juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital