Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Kalėdinis tinginys su džiovintomis uogomis - be kondensuoto pieno
Autorius apie receptą: Iki paskutinės akimirkos galvojau, kad masė man nesukibs, bet viskas pavyko (vis dėlto kitą kartą didinsiu datulių ir sviesto kiekį, kad masė labiau susiklijuotų). Skonis Iki paskutinės akimirkos galvojau, kad masė man nesukibs, bet viskas pavyko (vis dėlto kitą kartą didinsiu datulių ir sviesto kiekį, kad masė labiau susiklijuotų). Skonis šventinio saliamio tiesiog nuostabus, tobulai tinka žiemos nuotaikai. Iš nurodyto kiekio pavyksta tikrai nemažai šio skanėsto, be to gražiai suvyniojus į kepimo popierių puikiai tinka dovanai. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
400 gramų imbierinių sausainių
250 gramų džiovintų datulių
250 mililitrų vandens (verdančio)
200 gramų džiovintų spanguolių
200 gramų riešutų (naudojau graikinius ir migdolų)
100 gramų džiovintų abrikosų
100 gramų sviesto
50 gramų razinų
4 šaukštai kakavos
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti datules ir užpilti verdančiu vandeniu, palikti 2 valandoms, kad suminkštėtų.
2.
Sausainius, abrikosus ir riešutus susmulkinti.
3.
Sviestą ištirpiname. Datules sumalame iki vienalytės masės, tuomet suberti kakavos miltelius, supilti sviestą ir išmaišyti.
4.
Ant sausų produktų supilti paruoštą tyrę ir maišyti iki kol viskas pasidengs datulių mase.
5.
Ant maistinės plėvelės dėti dalį paruoštos masės, suformuoti norimą formą, susukti maistine plėvele ir palikti šaldytuve.
6.
Prieš patiekiant apvolioti cukraus pudroje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital