Kalėdinis pyragas su džiovintais vaisiais ir riešutais

AUTORIUS:
Larisa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Kalėdinis pyragas su džiovintais vaisiais ir riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg džiovintų vaisių (razinų, džiovintų abrikosų, slyvų)
45 ml džino
250 g sviesto
250 g rudojo cukraus
5 vidutinio dydžio kiaušiniai
250 g miltų
100 g migdolų
10 g prieskonių mišinio (pipirai, cinamonas, gvazdikėliai, imbieras )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį sudedame sutarkuotą kambario temperatūros sviestą, suberiame cukrų, įmušame kiaušinius, supilame džiną ir išplakame. Po to su šaukštu įmaišome prieskonius, miltus, džiovintus vaisius ir riešutus (be odelių).
Kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi ir patepame popierių sviestu.
Sukrečiame tešlą ir išlyginame paviršių.
Kepame pyragą 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 valandos. Kai pyragas gražiai apskrus, viršų uždenkite folija, kad nesudegtų ir baikite kepti. Gražių švenčių!
AUTORIUS: Larisa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital