Kalėdinis apelsinų limonadas

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Kalėdinis apelsinų limonadas
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Kalėdinis apelsinų limonadas
Kalėdinis apelsinų limonadas
Kalėdinis apelsinų limonadas
Autorius apie receptą: Šis šventiškais prieskoniais pagardintas apelsinų limonadas tikrai patiks ir mažiems, ir dideliems, o paruošiamas itin paprastai. Prieskonių, ypač aštresnių, kiekį Šis šventiškais prieskoniais pagardintas apelsinų limonadas tikrai patiks ir mažiems, ir dideliems, o paruošiamas itin paprastai. Prieskonių, ypač aštresnių, kiekį galite drąsiai pritaikyti savo skoniui, aš užrašiau, kas man labiausiai patinka. Taip pat galite juos pakeisti prieskonių mišiniu karštam vynui, tik jį rinkitės kokybiškesnį, kad nebūtų vien razinos ar cukatai. Man labai patinka skonio nata, kurią šiam limonadui suteikia tonikas, bet jei nemėgstate, galite keisti gazuotu vandeniu. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 litras apelsinų sulčių (naudojau Don Simon natūraliai spaustas)
1 litras toniko (naudojau Smith & Williams)
2 vienetai cinamono lazdelių
6 vienetai gvazdikėlių
4 centimetrai imbiero (nebūtina arba galima pakeisti 1 a.š. ar pagal skonį malto imbiero)
5 vienetai kvapiųjų pipirų (nebūtina)
5 vienetai kardamono (nebūtina)
Patiekiant:
1 vienetas apelsinų
0.5 vieneto citrinų
0.5 vieneto obuolių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą supilame sultis, suberiame nuluptą į kelias dalis perpjautą imbiero šaknį ir prieskonius. Pakaitiname iki beveik užvirs. Nukeliame nuo ugnies ir paliekame visiškai atvėsti (galima ir per naktį).
2.
Apelsiną, citriną ir obuolį švariai nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais.
3.
Atvėsusias sultis supilame į asotį ar didelį dubenį (jei norisi gaiviau, prieš tai dedame ledukų). Sudedame pjaustytus vaisius ir užpilame toniku.
RECEPTO DRAUGAI:     
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital