Kalėdinis aguonpienis

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Kalėdinis aguonpienis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės aguonų
Virintas atšaldytas vanduo
Cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonas gerai išmirkyti (geriausia palikti per naktį), nukošti ir 3-4 kartus sumalti mėsmale (turi išsiskirti kuo daugiau aguonų pieno). Paduoti maltas aguonas, cukrų ir vandenį sumaišius, kad nebūtų per tiršta.
Šis patiekalas valgomas su kučiukais: galima juos suberti į sriubą arba valgyti atskirai.
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Violeta
2010-08-24 16:37
tai jau tikrai :D ATSAKYTI
Rūta
2010-08-24 10:44
aha, mes irgi per kalėdas jį gaminame, tiksliau padedame močiutei jį gaminti :) ATSAKYTI
Sidona
2010-08-23 22:22
O kaip gi kaledos be aguonpienio :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital