Kalėdiniai sausainiai su morkomis

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kalėdiniai sausainiai su morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
170 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus (SAUDA)
150 gramų cukraus (rudas)
140 gramų miltų
80 gramų avižinių dribsnių
130 gramų morkų (smulkiai tarkuotos)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės (esencija)
1 žiupsnelis imbiero (maltas)
100 gramų varškės (kreminė, vanilės skonio)
60 gramų cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį sudėkite 120 g. lydyto sviesto, suberkite cukrų , įmuškite kiaušinį, įberkite "Sauda" vanilinio cukraus ir išsukite iki purios masės. Kitame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, visus prieskonius ir įmaišykite į sviesto, kiaušinio ir cukraus mišinį. Gerai išmaišykite.
2.
Tada suberkite tarkuotas morkas, avižinius dribsnius ir gerai išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir maždaug valandą laikykite šaldytuve.
3.
Drėgnomis rankomis darykite kamuoliukus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tarp sausainių palikite tarpus, nes kepdami jie plėsis. Skardą su tešlos kamuoliukais pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 175 °C temperatūros, ir kepkite 10–15 min. Iškepusius sausainius atvėsinkite.
4.
Kol sausainiai vėsta, paruoškite kremą: į dubenį sukrėskite sviestą, kreminę varškę, suberkite miltelinį cukrų ir įlašinkite vanilės esencijos. Išsukite iki vientisos masės. Jei kremas pernelyg skystas, 10–15 min. palaikykite šaldytuve.
5.
Kremo ruošimas: į dubenį sukrėskite minkštą sviestą (50 gramų), varškę, suberkite cukraus pudrą ir išsukite iki vientisos masės. Jei kremas pernelyg skystas, 10–15 min. palaikykite šaldytuve.
6.
Imkite po vieną sausainiuką, gausiai aptepkite kremu, užvožkite kitą sausainį ir atsargiai paspauskite. SKanausi būnai kai pastovi per naktį. Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital