Kalėdiniai mėsos kukuliai su kopūstais daniškai

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kalėdiniai mėsos kukuliai su kopūstais daniškai
Autorius apie receptą: Mėsos kukuliai ir raudonieji kopūstai - puikus derinys. O jei pagardinsite ruošiamus kukulius kvapiaisiais pipirais, imbierais ir gvazdikėliais, gausite tikrai puikų patiekalą Mėsos kukuliai ir raudonieji kopūstai - puikus derinys. O jei pagardinsite ruošiamus kukulius kvapiaisiais pipirais, imbierais ir gvazdikėliais, gausite tikrai puikų patiekalą Kalėdų stalui. Papildomai tinka patiekti traškiai keptų bulvyčių ar bulvių košės. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų maltos mėsos (geriausia maišytos jautienos ir kiaulienos)
100 mililitrų mineralinio vandens
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
50 gramų kvietinių miltų
10 vienetų gvazdikėlių (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kvapiųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio malto imbiero (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio muskato (naudojome "Santa Maria")
1 skiltelė česnako
pagal poreikį aliejaus
Garnyrui:
1 kilogramas raudongūžių kopūstų
250 mililitrų spanguolių sulčių (koncentruotų)
100 mililitrų obuolių acto
50 gramų sviesto
4 šaukštai rudojo cukraus
2 vienetai lauro lapų (naudojome "Santa Maria")
3 vienetai anyžiaus žvaigždutės
1 šaukštelis malto cinamono (naudojome "Santa Maria")
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite.
2.
Maltą mėsą sumaišykite su druska, svogūnu, česnaku, kiaušiniu ir kvietiniais miltais. Įpilkite mineralinio vandens ir suberkite prieskonius. Gerai išmaišykite.
3.
Gautą masę 30 minučių palaikykite šaldytuve.
4.
Keptuvėje įkaitinkite aliejaus. Drėgnais delansi iš maltos mėsos masės formuokite maždaug graikinio riešuto dydžio kukulaičius, juos apkepkite įkaitintame aliejuje iš visų pusių, kol vidus iškeps, o išorė apskrus.
5.
Garnyrui raudonąjį kopūstą supjaustykite siaurais ruoželiais.
6.
Keptuvėje, aukštoje kaitroje ištirpinkite sviestą. Sudėkite kopūstus ir 5 minutes pakepinkite.
7.
Supilkite obuolių sidro actą, sultis, suberkite cukrų, sudėkite lauro lapus ir anyžius. Žemoje temperatūroje troškinkite 30 minučių. Baigiant troškinti, pagardinkite šviežiais maltais juodaisiais pipirais, druska ir cinamonu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital