Kalėdinės eglutės

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Kalėdinės eglutės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
125 g sviesto, kambario temperatūros
115 g cukraus pudros
60 ml pieno
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
225 g miltų
7 g kepimo miltelių
1 saujelė sidabrinių ir auksinių pabarstukų, papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukite su cukraus pudra.
Supilkite pieną, vanilės ekstraktą ir gerai išplakite.
Po to suberkite kepimo miltelius ir miltus. Kai tešlą gerai išminkysite, stalą pabarstykite miltais ir iškočiokite tešlą.
Iš tešlos išpjaustykite kalėdų eglučių ir žvaigždžių formeles.
Papuošite sausainius pabarstukais ir pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių, 15 minučių.
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
2017-12-03 14:35
Kas per vejai, i sviesta piena ir viskas, kas sau, nesusijungia, gal istirpintas sviestas turejo buti? Produktu gadinimas per tokius portalus... ATSAKYTI
Lukrecija
2014-12-20 19:11
Kokie skanūs :)))))) Verta gaminti .
ATSAKYTI
as
2012-12-19 18:11
skanus gavosi :) ATSAKYTI
aiste
2012-12-18 18:18
BUTINA DETI PIENA? ATSAKYTI
Ieva
2012-11-25 19:00
kokio jie skonio??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital