Kalėdinė višta su bulvėmis ir obuoliais

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Kalėdinė višta su bulvėmis ir obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
7 skiltelės česnako
druskos, pipirų
1 v. š. kmynų
1/2 a.š. kario
1 š. čiobrelių
Alyvuogių aliejaus papurkšti vištai
citrinos sulčių
7 bulvės
7 obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištą paruošiame dieną prieš kepimą: nuplauname, įdedame į puodą ir ruošiame prieskonių mišinį iš druskos, pipirų, kario, čiobrelių, kmynų. Juo įtriname vištą. Česnakus nuplauname, nulupame ir smulkiai supjaustome, o kai baigiame, šiais gabaliukais apibarstome vištą. Ją apipurškiame aliejum ir aplaistome citrinos sultimis. Uždengiame maistine plėvelė ir dedame į šaldytuvą.
Kitą dieną vištieną dedame į skardą, šalia sudedame nuplautas ir nuluptas bulves, kurias padruskiname ir pabarstome čiobreliais bei apšlakstome aliejumi, o šalia jų- obuolius. Kepame 200 C orkaitėje apie 1-1,5 h, kol višta apskrus.
AUTORIUS: Martyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Kristina
2012-02-19 10:10
Aš prieš kepant,bulves apverdu. gaunasi skaniau ir paskui ne taip sudžiūna. ATSAKYTI
Irena
2011-12-23 15:10
Gerai atrodo tos 7 bulvės. ATSAKYTI
agne
2011-12-21 15:49
turetu buti skanu :) bandysim padaryti. :) skanei atrodo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital