Kalėdinė eglutė iš mėsos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Kalėdinė eglutė iš mėsos
Kalėdinė eglutė iš mėsos
Kalėdinė eglutė iš mėsos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kalakutienos faršo
3 a. š. krakmolo
1 svogūnas
1 morka
3 skiltelės česnako
Santa Maria druska-pagal skonį
Santa Maria pnekių rūšių pipirų mišinio-pagal skonį
Santa Maria džiovinti čiobreliai -žiupsnelį
Petražolių
2 kiaušiniai
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
1 kiaušinio baltymo patepimui
Daržovių papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kalakutienos faršą sudedame į indą. Supjaustome česnakus ir svogūnus, morkas sutarkuojame.Į keptuvę sudedam morkas, įpilame truputėlio aliejaus, sudedame svogūnus ir česnakus ir viską pakepiname keletą
minučių. Į indą su mėsą įmušame du kiaušinius, įberiame pagal skonį druskos, pipirų, čiobrelius, įdedame krakomolą, pakelpintas morkas su svogūnais ir česnakais ir viską išminkome rankomis. Iš mėsos
formuojame kūgį, mažais gabalėliais,o ne visą mėsą formuoti, imam po truputį ir dedam dedam .Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 40-50 minučių. Per tą laiką atšildykite šaldytą bemielę sluoksniuotą
tešlą. Iškočiojame ir supjaustome juostelėmis. Išimam iškepusią mėsą ir truputėlį atvėsinam. Apsukame sluoksniuota tešla ir vietomis ją prismaigstykite dantų krapštukais, ant kurių vėliau iškepus pridėsim
daržoves. Plaktu kiaušinio baltymu ištepame tešlą ir pašauname mėsą kepti dar maždaug apie 20 minučių. Ir iškepus puošiame pagal savo fantaziją. Skanaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital