Kalakutienos vyniotinis

AUTORIUS:
Giedrius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 73)
Kalakutienos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,8 kg kalakutienos filė
40g kedro riešutų
200g varškės
150g marinuotų pomidorų
140g svogūnų
100g pievagrybių
200g pomidorų
250g porų
2 skiltelės česnako
3 šakelės baziliko
25g abrikosų džemo
truputis aliejaus
druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiek tiek sausai (be riebalų) pakepiname riešutus, smulkiai sukapojame baziliką, o marinuotus pomidorus, nuvarvinę marinatą, supjaustome juostelėmis. Visus šiuos ingredientus truputį pasūdę ir įbėrę pipirų gerai sumaišome su varške. Kalakutienos filė pasūdome, pabarstome pipirais iš abiejų pusių. Ant filė sudėję pagamintą varškės įdarą susukame į vyniotinį ir aprišame siūlu. Pagamintą vyniotinį maždaug pusvalandžiui pašauname į įkaitintą (iki 170 laipsn.) orkaitę. Smulkiai sukapojame česnaką. Svogūnų galvas ir pievagrybius supjaustome riekelėmis. Česnaką ir svogūnus apie 5-10min pakepiname aliejuje ant silpnos ugnies. Subėrę pievagrybius maišydami dar truputi pakaitiname ir viską supilame į kepimo indą su vyniotiniu. Kepimo indą pastatome į orkaitę dar ketvirčiui valandos. Porą supjaustome riekelėmis ir nuplikome karštu vandeniu. Šviežius pomidorus supjaustome ketvirčiais. Ištraukę vyniotinį iš orkaitės patepame abrikosų džemu, pabarstom porais bei šalimais padėję šviežių pomidorų skilteles, pašauname orkaitėn dar 15 minučių.
AUTORIUS: Giedrius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vanda
2012-12-16 19:03
SKANU:Imam 3 paukscius:kalakuta, anti ir vista.Nupjaunam sparnelius, nupjaunam kulseles(juos kepam atskirai), isimam kaulus. Pauksciu mesa istrinam druska, pipirais, paprika, Thymian. I kalakuta dedam anti, o i anti dedam vista. Mesa suvyniojam ir surisam. Kepam orkaiteje.Garnyrui kepame obuolius, slyvas, bulves, tinka brukniu uogiene ar troskiname raudonuosius kopustus ATSAKYTI
Neringa
2010-01-03 14:22
Kaip[ skaniai atrodo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital