Kalakutienos troškinys su avinžirniais kokosų piene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kalakutienos troškinys su avinžirniais kokosų piene
Kalakutienos troškinys su avinžirniais kokosų piene
Kalakutienos troškinys su avinžirniais kokosų piene
Autorius apie receptą: Kai nebežinau, ko noriu pietums, dažniausiai pradedu dairytis ir ieškoti kokių nors idėjų Azijos tema. Taip ir gimė mintis paruošti troškinį su kokosų pienu ir kalakutiena, Kai nebežinau, ko noriu pietums, dažniausiai pradedu dairytis ir ieškoti kokių nors idėjų Azijos tema. Taip ir gimė mintis paruošti troškinį su kokosų pienu ir kalakutiena, nes tiesiog imti ir iškepti kepsnių nebenorėjau. Ir tikrai neprašoviau, nes šį troškinį valgė visi. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kalakutienos filė
400 mililitrų kokosų pieno (1 skardinės)
1 vienetas poro
150 gramų konservuotų avinžirnių
1 vienetas morkų
1 skiltelė česnako
2 centimetrai imbiero
1 šaukštelis džiovintos žolelės
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal poreikį aitriųjų pipirų (nebūtina)
pagal skonį druskos
Pabarstymui:
1 šaukštas svogūnų laiškų (smulkintų)
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustome juostelėmis.
2.
Pabarstome druska, pipirais, paprikos milteliais, žolelėmis. Porą supjaustome pusžiedžiais, morką griežinėliais, imbierą, česnaką ir aitrųjį pipirų pasmulkiname.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame imbierą, pipirą, česnaką ir pakaitiname, kol pasklis aromatas. Tada sudedame morkas ir porus. Pakepiname šiek tiek. Sudedame kalakutienos gabalėlius. Pakepiname, kol gražiai apskrus. Suberiame avinžirnius, supilame kokosų pieną. Išmaišome ir patroškiname apie 10 min. Jei norisi dar pagardiname druska ir pipirais. Pabarstome svogūnų laiškais. Valgome su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital