Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže
Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže
Kalakutienos troškinys grietinėlės ir garstyčių padaže
Autorius apie receptą: Kalakutiena, tai ta mėsos rūšis, kurią bandau įsileisti vis dažniau į savo virtuvę. Ir gerai, įprastą kiaulieną vis stengiuosi pakeisti kita mėsos rūšimi. Taip ant pietų Kalakutiena, tai ta mėsos rūšis, kurią bandau įsileisti vis dažniau į savo virtuvę. Ir gerai, įprastą kiaulieną vis stengiuosi pakeisti kita mėsos rūšimi. Taip ant pietų stalo vis dažniau atsiranda vištiena, triušiena, antiena. O šiandien gaminau kalakutienos troškinį. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo kalakutienos (naudojau kumpelį)
200 mililitrų vandens
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 pundelis krapų
20 gramų sviesto
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
2 šaukšteliai džiovintų žolelių mišinio
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kalakuto kumpį supjaustome nedideliais gabalėliais. Pagardiname druska, pipirais, prieskoniais. Leidžiame pasimarinuoti apie 0,5 val.
2.
Troškintuve įkaitiname aliejų, sudedame mėsą ir apkepame, kol gražiai apskrus. Supilame vandenį, sudedame garstyčias ir sviestą, patroškiname apie 20 min.
3.
Įpilame grietinėlę ir pakaitiname dar apie 5 min. Pabaigoje gardiname krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital