Kalakutienos maltinukai su keptais cukinijų griežinėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kalakutienos maltinukai su keptais cukinijų griežinėliais
Kalakutienos maltinukai su keptais cukinijų griežinėliais
Kalakutienos maltinukai su keptais cukinijų griežinėliais
Autorius apie receptą: Kaip ir atrodytų įprasti maltinukai/kotletai. Cukinijos čia - kaip puikiausias garnyras. Pagaliau jų turiu tiek, kiek noriu ir kiek reikia. Netaupau ir neauginu iki nežinia kokio Kaip ir atrodytų įprasti maltinukai/kotletai. Cukinijos čia - kaip puikiausias garnyras. Pagaliau jų turiu tiek, kiek noriu ir kiek reikia. Netaupau ir neauginu iki nežinia kokio dydžio. Tiesiog skinu ir džiaugiuosi. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
Faršui:
500 gramų kalakutienos (maltos)
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas kvietinių miltų
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
1 vienetas cukinijų (mažos)
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
0.5 šaukštelio česnako granulės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupame ir pasmulkiname.
2.
Keptuvėje įkaitiname truputį aliejaus ir pakepiname svogūną ir česnaką, kol jos suminkštės. Paliekame atvėsti.
3.
Kalakutieną dedame į dubenį, mušame kiaušinį, beriame prieskonius, kepintą svogūną su česnaku, miltus. Masę gerai išmaišome.
4.
Drėgnais delnais iš mėsos masės gnybiame gabalėlį. Iš jo tarp delnų suformuojame mėsos paplotėlį. Kiekvieną apvoliojame džiūvėsėliuose.
5.
Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros, kol kotletai iškeps ir gražiai apskrus.
6.
Cukiniją nuplauname ir supjaustome griežinėliais.
7.
Dedame į kitą keptuvę su įkaitintu aliejumi, pabarstome druska, česnako granulėmis ir žolelėmis. Pakepame apie 2-3 min., apverčiame ir pabaigiame kepti.
8.
Valgome cukinijų griežinėlius kartu su kalakutienos maltinukais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital