Kalakutienos file vyniotinis su smidrais

AUTORIUS:
Gardžios klajonės
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Kalakutienos file vyniotinis su smidrais
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas ir nepaliekantis abejingų. Nevalgi jaunoji komisija įvertino aukščiausiais balais! Lengvai pagaminamas ir nepaliekantis abejingų. Nevalgi jaunoji komisija įvertino aukščiausiais balais! Gardžios klajonės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kalakutienos filė
0.5 pundelio smidrų
200 gramų šaltai rūkytos šoninės (plonų juostelių)
4 šaukštai kreminio sūrio (su žolelėmis)
1 saujelė saulėje džiovintų pomidorų
pagal poreikį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kalakutienos filė gabalą pjaudamas pusiau išilgai, bet ne iki galo, išskleidžiau, kad būtų kuo platesnis lengvai pamušiau storesnėse vietose, per visą plotą pabarsčiau prieskonių mišiniu.
2.
Keptuvėje su nedideliu kiekiu vandens nuplikiau smidrus.
3.
Džiovintus pomidorus pasmulkinau.
4.
Ant mėsos nestorai užtepiau kreminio sūrio su žolelėmis, sudėliojau smidrus, ant viršaus smulkintus džiovintus pomidorus. Standžiai susukau į vyniotinį, apsukau plonai pjaustyta šalto rūkymo šonine ir tvirtai suvyniojau į maistinę plėvelę. Padėjau valandai į šaldytuvą.
5.
Prieš kepant, išėmiau vyniotinį iš plėvelės, apsukau folija.
6.
Kepiau kepsninėje. Puikiai iškeps ir orkaitėje - 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 90 min ir dar apie 10 min be folijos, kad apskrustų.
7.
Valgėme su "Mac n cheese" apkepu.
AUTORIUS: Gardžios klajonės
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital