Kalakutas su migdolais

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Kalakutas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kalakuto krūtinėlės
100 g pakepintų migdolų
50 ml aliejaus
grūsta česnako skiltelė
1 v. š. aštrių garstyčių
1 v. š. skysto medaus
1 v. š. citrinų sulčių
1v. š. saldžiųjų paprikų miltelių
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome 1 cm storio juostelėmis. Pasūdome ir 2 valandas laikome šaltai.
Sumaišome aliejų, garstyčias, medų, citrinų sultis, paprikas ir česnaką. Ištepame mėsą.
Mėsą kepame keptuvėje, Pabaigoje apibarstome migdolais.
AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Kalakutiena su migdolais
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital